Geverifieerd

Guide To Motion

Introductie:

 Jonas Ruyters: Kinesist en Personal trainer

​De passie voor sporten is er altijd geweest, zelfs als kind en heeft zich verder ontwikkeld in het jarenlang BMX'en. In deze discipline is het ontwikkelen van voldoende spierkracht essentieel waardoor ik uiteindelijk in de fitness terecht ben gekomen. Verantwoord en gezond sporten is zeker belangrijk om blessures te voorkomen. Mijn interesse in het geven van personal training is hier dan ook uit voorgekomen.

Als professionele BMX'er is een carrière zonder blessures onmogelijk. Dus ik moest vaak zelf naar de kinesist en zij hebben mij altijd erg goed geholpen en stonden altijd voor mij klaar. Ik wil nu hetzelfde betekenen voor mijn patiënten. 

​Specialisaties:

- Master in de revalidatiewetenschappen en (sport)kinesitherapie 

- Lymfedrainage

- Medical taping

- Voedingsbegeleiding

- Personal Trainer

Sarah Den Hond: Kinesist

​Al sinds jonge leeftijd heb ik enorme interesse in de medemens. Naarmate ik ouder werd, bleef deze interesse groeien waardoor ik in het middelbaar al koos voor humane wetenschappen, een studierichting waarin de mens centraal staat.

In 2015 heb ik aan UCLL mijn bachelor orthopedagogie behaald. Hier ontwikkelde ik tal van vaardigheden om inzicht te krijgen in het mentale aspect van een individu. De interesse in het lichamelijk aspect bleef niet achter. Ik wilde namelijk ook weten hoe ik mijn medemens kon helpen met lichamelijke problemen. In juli 2020 studeerde ik dan ook af als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met specialisatie manuele therapie. 

Mijn doel is om samen met elke patiënt te zoeken naar de best mogelijke behandeling en zo samen naar een oplossing zoeken voor elke blessure.

​Specialisaties

- Manuele therapie

- Tapen en bandageren

- Hoofdpijn therapie

Neem contact op


Adresgegevens

Guide To Motion
Deustersstraat 74G
3990 Peer